Hopp til innhold

Tung dag for Foss i Tour of the Alps – falt av i sammendraget

Den norske Ineos-stjernen Tobias Foss er ute av sammenlagtkampen etter en tøff 4.-etappe i Tour of the Alps torsdag.

Nordmannen trillet i mål 15.44 minutter bak Simon Carr (EF Education), som gikk solo de siste milene og vant torsdagens kraftanstrengelse.

Torsdagens 141,3 kilometer lange etappe gikk over to førstekategoriserte topper fra Laives til Borgo Valsugana i Italia.

Ineos-rytteren Foss har imponert underveis i rittet og vant mandagens åpningsetappe. Før torsdagens etappe lå han på 2.-plass i sammendraget, bare 31 sekunder bak ledende Juan Pedro López (Lidl-Trek).

Etter torsdagens fjelletappe har avstanden økt såpass at nordmannen er helt ute av tetkampen. (NTB)

Tobias Foss

Siste nytt

• Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC.

De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia.

Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF. Usyk overtok de tre sistnevnte fra briten Anthony Joshua i 2021, mens Fury har hatt WBC-beltet siden han slo amerikanske Deontay Wilder for fire år siden.

Forrige gang en tungvektsbokser ble kåret til ubestridt mester var da Lennox Lewis beseiret Evander Holyfield i 1999.

Opprinnelig skulle Usyk og Fury gjøre opp om tittelen allerede i februar, men kampen ble utstt da Fury pådro seg et kutt under trening, skriver NTB.

Saudi Arabia Boxing Fury Usyk
  • Hovland med i seierskampen i PGA-mesterskapet

Viktor Hovland spilte en solid runde fem under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

Med dagens runde er Hovland på en foreløpig delt tredjeplass. Han er totalt 13 slag under par, mens lederne, Xander Schauffele og Colon Morikawa er 14 slag under par.

Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  • Kloster sesongåpnet med sisteplass

Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.